A fagyasztott búzafűlé

A frissen préselt búzafűlé azonnal, perceken belül fagyasztásra kerül a kereskedelemben kapható, jól ismert jégkocka készítő zacsi, műanyag fólia feltöltése után.
Egy levélen 24 kocka van, azaz 24 adag frissen fagyasztott bio tönkölybúza-lé jégkocka.

Ajánlott napi adagja rendszeres, karbantartó fogyasztás esetén 1 kocka naponta, de kúra esetén ezt esetenként érdemes legalább 2, de akár 3 kockáig is felvinni.
Olyan formában fogyaszd, ahogyan azt el tudod fogadni.
Optimális esetben semmi mást nem fogyasztasz vele egyidőben, illetve a fogyasztást követő 30 percben.
Ha natúrban nem megy, oldd fel kis tiszta vízben, hogy ne legyen annyira tömény.
Egyébként pegig meg lehet szokni az ízét.
Nagyot dob rata, hogy tudod és biztos lehetsz benne, hogy ennek csakis és kizárólag jó hatása van, mellékhatás abszolute semmi!

Fontos tisztában lenni azzal, hogy a búzafűlé egyik legfontosabb hatását elveszíti, ha a gyomorban glukozidáz enzimmel kerül kapcsolatba. Ez az enzim gyakorlatilag minden nyers gyümölcsben, zöldségben és erjesztett élelmiszerben megtalálható. Ezért célszerű a búzafűlé előtt 3, és utána 1 órát nem enni. Ezen időszakban csak tiszta vizet fogyasszunk.

Szállítása

Lévén, hogy hűtés nélkül kiolvad, ezért értelem szerűen csak 0 fok alatti hőmérsékleten tárolható és szállítható.
Ez megnehezíti a szállítást, konkrétan arról van szó, hogy csak személyesen tudod átvenni és szállítani, arra alkalmas, a fagyasztott állapotot fenntartó szállítóeszköz használatával.
Erre sajnos ezideig még nincs jobb módszer.

Adni is csak akkor tudok, ha sikerül a család fogyasztásán felüli mennyiséget előállítani.
Ha van plusz, akkor cirka féláron, 24-es levelenként 4800.- forintért oda tudom adni, lévén, hogy nem kereskedek vele, viszont a minimális nyereség nagyon jól jön arra, hogy a vetőmagot fedezzem belőle magunknak is.

Írj egy Levelet nekem, ha szeretnél kapni belőle és megbeszéljük hogyan, ha van.

Borla